Куди впали уламки ракети на Івано-Франківщині: рятувальники показали фото

Які наслідки атаки на Івано-Франківщині / Колаж 24 Каналу

Росія атакувала ракетами Захід, Центр та Південно-Східні регіони України. На жаль, вибухи лунали й на Івано-Франківщині.

Гучно було орієнтовно о 6:55 15 лютого під час повітряної тривоги. В області працювала протиповітряна оборона.

Які наслідки атаки росіян на Івано-Франківщині

Рятувальники орієнтовно о 9:21 15 лютого повідомили, що ліквідували пожежу, що виникла внаслідок падіння уламків ракети.

Сьогодні (15 лютого – 24 Канал) зранку уламки ворожої ракети впали на Рогатинщині, внаслідок чого виникла пожежа крівлі та грубих кормів у господарській будівлі,
– розповіли в ДСНС.

Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій розповіли, що вони оперативно ліквідували пожежу та не допустили поширення вогню на більшу площу.

Уламки ракети на Івано-Франківщині впали в господарській будівлі

Що відомо про атаку на Івано-Франківщині

  • Повітряні сили ЗСУ розповіли, що російська ракета спочатку пролетіла Тернопіль, Хмельницьку область, а потім вже взяла курс на Івано-Франківськ.
  • Глава Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук розповіла, що у регіоні знищили одну ворожу ціль. Уламки впали та спричинили незначне загоряння покрівель господарських будівель.
  • На щастя, люди не поранились та не загинули. Житлові будинки також вціліли.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Один коментар

  1. Я не вірила в магію і ворожіння доти, доки не познайомилася з Марією. Моя сім’я переживала важкі часи через розбіжності з моїм чоловіком Борисом. Погляди розходилися, немов дві паралельні лінії, і наш шлюб страждав. Я відчувала розпач і занепокоєння щодня, намагаючись знайти вихід із цієї ситуації, бо близьким уже був той момент, коли чоловік мав піти з сім’ї.
    Одного разу моя подруга порадила звернутися до знахарки Марії, яка нібито володіє дивовижним даром читати ворожіння на воску. Спочатку я була скептично налаштована, але відчай підштовхував мене до спроби. Я зв’язалася з Марією через вказаний на її сайті Вайбер і описала їй нашу проблему.
    Марія виявила надзвичайну увагу до моєї історії і запропонувала свою допомогу ворожінням на воску, Марія не тільки прочитала ті знаки, які явно вказували на причини наших конфліктів, а й дала мудрі рекомендації, як змінити ситуацію.
    Я дотримувалася її порад, і результати не змусили на себе чекати. Моя сім’я почала знову знаходити спільну мову, мої стосунки з чоловіком стали набагато теплішими і ближчими. Я відчуваю величезну подяку Марії за її допомогу і підтримку в найважчий для нас період. Її професіоналізм і доброта заслуговують найвищих похвал.
    Усім, хто зіткнувся з подібними проблемами, я настійно рекомендую звернутися до знахарки Марії. Її контактна інформація доступна на сайті https://znaharkamariya.com.ua/ або можна зателефонувати Марії по вайберу +380976592407.
    Вірте в магію добра і можливість змінити своє життя на краще!

    No votes yet.
    Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *