На Одещині військовий “брав у заручники” жінку і дитину: що відбувалося насправді

Чи дійсно чоловік взяв у заручники дружину з дитиною в Одеській області / Колаж 24 Каналу

Одеські видання 28 грудня повідомляли, що військовий нібито взяв у заручники жінку з 13-річною дитиною. Однак згодом з’ясувалося, що ця інформація не відповідає дійсності.

У Силах оборони Півдня України пояснили, що інцидент з військовим трапився за інших обставин. Зокрема, чоловік на тлі особистих проблем намагався вкоротити собі віку.

Військовий не брав у заручники жінку з дитиною

У Силах оборони Півдня України зазначили, що військовослужбовець однієї з військових частин на Одещині, озброєний зарядженим пістолетом, зачинився у квартирі своєї знайомої, де перебувала і сама жінка, і її неповнолітня дитина.

За спроби поспілкуватися, чоловік відмовився відчинити двері, висловлював небажання жити й наміри самогубства, а також повідомив, що порізав собі руки й стікає кров’ю,
– мовиться у дописі.

Зрештою, за даними Сил оборони Півдня України, офіцери військової частини, запідозривши, що озброєний чоловік перебуває у неадекватному стані, викликали поліцію.

Військові розповіли, що аби убезпечити жінку й дитину, а також не допустити вчинення самогубства самим військовим, двері було відчинено примусово.

“Винуватця інциденту доправлено до військового шпиталю. Жінка та дитина не ушкоджені”, – зазначили у Силах оборони.

Зрештою військові розповіли, що наразі триває розбір і вивчення всіх обставин щодо інциденту, який трапився з військовим в Одеській області.

Раніше повідомляли, що військовий взяв у заручники жінку з дитиною

  • Одеські журналісти 28 грудня повідомляли, що в самій Одесі на вулиці Івана та Юрія Лип озброєний військовий нібито взяв у заручники власну 13-річну дитину та дружину. На місце подій одразу ж вирушили правоохоронці.
  • У місцевому виданні зазначили, що чоловіка вже знешкодили та затримали спецпідрозділи. Тоді казали, що військовий нібито був під дією наркотиків.
  • Згодом стало відомо, що правоохоронцям вдалося вивести військового з його квартири. Чоловіка затримали й повезли у відділок для з’ясування всіх обставин інциденту.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *