Окупанти обстріляли підстанцію та ТЕС на Донеччині: Мирноград опинився без світла та води

Ворог атакував підстанцію на ТЕС / Колаж 24 Каналу

Російські окупанти продовжують завдавати терористичні удари по території України. Ворог атакував підстанцію та ТЕС на Донеччині.

Міська військова адміністрація повідомила, що наразі у місті застосували графік подачі води. Причина такого рішення – те, що наразі немає електропостачання.

Так, очікуємо воду 7 січня з 05.00 до 10.00 та ввечері з 18.00 до 23.00. Енергетики працюють над аварійною ділянкою і робитимуть все можливе, та можливо вже завтра, 6 січня з 18.00 до 23.00 буде відновлено водопостачання,
– мовиться у повідомленні.

Раніше у Міненергетики повідомили про знеструмлення обладнання однієї з підстанцій. Повідомляють, що без напруги залишилися побутові споживачі та шахта.

Під землею залишаються 17 гірників

Після російського удару 4 січня під землею залишаються 17 гірників. Михайло Волинець – голова Незалежної профспілки гірників України – заявив, що наразі є технічні складнощі. Окупанти розбили геть усе навколо. Зокрема, знищили компресорну, вентилятор, зал підіймальної машини.

З гірниками, які перебувають під землею, на щастя є зв’язок. Волинець наголосив, рідні знають, що вони – у відносній безпеці. Наразі роблять усе можливе, аби якнайшвидше врятувати гірників.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *