Путін похвалив армію, яка “береже людей” і нагадав про готовність стратегічних ядерних сил

Путін виступає з посланням / Getty Images

Російський президент Владімір Путін виступає з “посланням” Федеральним зборам. Під час свого виступу він похвалив російську армію.

Владімір Путін зазначив, що російська армія “набула колосального бойового досвіду”. За його словами, “пройшли гартування” командири, які “бережуть людей” та “грамотно виконують задачі”.

“Армія та флот збільшують потужності”

Виступ Путіна, як і завжди, далекий від реальності. Він розповів, що росіяни використовують нову техніку та у всіх ланках здобули омріяний прогрес.

Путін наголосив, що Росія бачить, де і які є проблеми та безперервно веде роботу зі збільшення потужностей армії та флоту. Однак ми чудово знаємо, що російський флот вперто продовжує трансформуватись на підводний, а втрати росіян давно перетнули позначку 400 тисяч.

Путін буквально за кілька хвилин після того, як стало відомо про знищення вже третього Су-34 за добу 29 лютого, зазначив, що російське військо володіє ініціативою.

На цілій низці напрямків вони впевнено наступають та звільняють нові території,
– марить Путін.

Не обійшлося і без традиційних тез російської пропаганди. Зокрема, він знову почав говорити, що не Росія розв’язала війну на Донбасі, але вона зробить все можливе, щоб її закінчити та “викорінити нацизм”.

Вже традиційно він згадав і про те, що стратегічні ядерні сили перебувають у стані повної готовності. Ядерний шантаж – один з улюблених методів російського президента.

Крім цього, він, звісно ж, наголосив на успіхах збройної промисловості. За його словами, усе, що планували з 2018 року, вдалося здійснити.

Інші заяви Путіна

  • Глава Кремля прокоментував заяви про напад на Європу. Владімір Путін заявив, що нібито Росія не планує нападати на Європу та назвав це “маячнею”. Хоча, варто згадати, що перед повномасштабним вторгненням він подібним чином висловлювався і про нього.
  • Путін заявив про “загрози” через розширення НАТО. Російський диктатор заявив, що нібито треба укріпити угруповання, щоб нібито нейтралізувати “загрози”, які пов’язані з “втягуванням” у НАТО Швеції та Фінляндії. Путін знову заявив, що нібито війну в Україні “спровокував Захід”, хоч насправді Росія напала на нашу країну.
  • Владімір Путін заявив, що нібито перед Росією “стоять великі завдання”. Окрім того, російський диктатор заявив, що нібито в Росії підтримують війну, хоч це не так. Російський диктор заявив, що нібито Заходу потрібно “зробити з Росією те, що вони зробили з Україною”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *