Путін традиційно звернувся до Федеральних зборів Росії: що наговорив диктатор

Що сказав Путін Федеральним зборам / GettyImages

Російський президент Владімір Путін 29 лютого 2024 року традиційно звернувся з посланням до Федеральних зборів. Диктатор виступив перед парламентарями, дипломатами, суддями та російськими загарбниками, що воюють в Україні.

Раніше в українській розвідці попереджали, що глава Кремля буде говорити чергову брехню та пропаганду. Так, він почав з тем США, війни та брязкання ядерною зброєю, а завершив жіночими консультаціями, дитсадками та бідністю в Росії.

Цього разу Путін побив всі свої “рекорди”, адже говорив понад 2 години.

Що сказав Путін у зверненні до Федеральних зборів

11:55, 29 лютогоДиктатор говорив про сім’ю та бідність

Путін заявив, що Росія зіткнулась зі зниженням народжуваності дітей. Ймовірно, диктатор переймається, що немає кого набирати на війну, тож прагне збільшити кількість дітей в Росії.

Також глава Кремля заявив, що буцімто боротиметься з бідністю. Хоча насправді Кремль, за даними Пентагону, витратив на війну в Україні тільки за 2 роки 1,3 трильйона доларів. У США заявили, що Москва втратила можливості щодо економічного зростання.

11:49, 29 лютогоПутін цинічно сказав про світопорядок

Диктатор, ймовірно, боячись розпаду Росії, абсурдно заявив, що нібито “без суверенної, сильної Росії ніякий міцний світопорядок неможливий”.

Хоча у глави української розвідки Кирила Буданова ще у липні 2023 року в кабінеті помітили карту Росії, де країна-терорист поділена на окремі суб’єкти.

11:44, 29 лютогоГлава Кремля прокоментував заяви про напад на Європу

Владімір Путін наголосив, що нібито Росія не планує нападати на Європу та назвав це “маячнею”.

Також диктатор сказав, що “вибирають цілі для завдання ударів на нашій території, вибирають найбільш ефективні, як вони думають, засоби враження, заговорили про можливість відправки в Україну натівських контингентів”.

Хоча, варто згадати, що перед повномасштабним вторгненням Кремль в ООН цинічно заявляв, що це не так.

Диктатор знову пригрозив, що Росія має зброю, яка може атакувати Європу.

“Ми пам’ятаємо долю тих, хто направляв колись свої контингенти на територію нашої країни. Але тепер наслідки для можливих інтервентів будуть значно більш трагічними. Вони повинні врешті-решт розуміти, що у нас теж є зброя, яка може вражати цілі на їхній території, і що все, що вони вигадують зараз, чим лякають увесь світ – що все це реально загрожує конфліктом із застосуванням ядерної зброї, а отже, знищенням цивілізації”, – заявив Путін.

11:38, 29 лютогоПутін заявив про “загрози” через розширення НАТО

Російський диктатор заявив, що нібито треба укріпити угруповання на західному напрямку, щоб, мовляв, нейтралізувати “загрози”, які пов’язані з “втягуванням” у НАТО Швеції та Фінляндії.

Путін знову заявив, що буцімто Захід “спровокував конфлікт в Україні, на Близькому Сході та в інших регіонах світу”. Хоч насправді Росія напала на нашу країну.

11:33, 29 лютогоГлава Кремля заявив, що готовий говорити з США

Глава Кремля заявив, що готовий говорити з США щодо питань стратегічної стабільності, проте начебто “останнім часом все частіше звучать безпідставні звинувачення” з боку Сполучених Штатів.

Диктатор заявив, що слова США про те, що Росія готується розмістити у космосі ядерну зброю це “голослівні звинувачення”, “вкиди” та “хитрість”, щоб “втягнути Росію в переговори на своїх умовах, які вигідні винятково США”.

Путін сказав, що США займаються “демагогією” напередодні виборів, щоб нібито показати виборцям, що, “як і раніше правлять світом”.

11:26, 29 лютогоПутін знову лякає ядерною зброєю

Путін знову почав лякати світ ядерною зброєю. Диктатор заявив, що начебто “стратегічні ядерні сили Росії перебувають у стані повної готовності”.

Диктатор говорив про “Кинджали” та “Циркон”, хоч останній не відповідає заявленим тактико-технічним даним цієї зброї.

Путін також сказав, що нібито завершуються випробування крилатої ракети “Буревісник” та системи “Посейдон”. Також він знову лякав ракетами “Сармат”, з якими теж великі проблеми та пообіцяв продемонструвати їх на бойовому чергуванні.

11:23, 29 лютого

Російський диктатор цинічно збрехав, що нібито не Росія почала війну на Донбасі. Він також заговорив про “нацизм” та бажання вирішити завдання так званої “СВО”, тобто війни.

11:04, 29 лютого

Владімір Путін сказав, що нібито перед Росією “стоять великі завдання”. Окрім того, російський диктатор наголосив, що буцімто в Росії підтримують війну.

Російський диктор заявив, що Заходу, мовляв, потрібно “зробити з Росією те, що вони зробили з Україною”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *