Ворог тисне на 6 напрямках, тривають запеклі бої: карта бойових дій 23 квітня

Карта бойових дій станом на 23 квітня / Колаж 24 Каналу

Російські загарбники не полишають спроб атакувати позиції ЗСУ та прорвати оборону. Однак українські захисники продовжують давати гідну відсіч окупантам, завдаючи їм чималих втрат.

Не припиняє ворог і постійних обстрілів. Так, протягом доби було зафіксовано 6 ракетних і 77 авіаційних ударів, а також близько 100 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та різних населених пунктах.

На Сході ворог посилює атакиКуп’янський напрямок: ворог наступальних (штурмових) дій не вів.Лиманський напрямок: ворог провів 19 атак в районах Серебрянського лісництва і населених пунктів Надія, Новоєгорівка на Луганщині та Терни й Торське Донецької області.

Бої на Лиманському напрямку: дивіться на карті

Бахмутський напрямок: українські захисники відбили 16 атак в районах населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

Ворог тисне на Часів Яр: дивіться на карті

Авдіївський напрямок: ЗСУ відбили 18 атак в районах населених пунктів Новобахмутівка, Семенівка, Уманське, Керамік, Бердичі, Первомайське, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області.

Окупанти не полишають атак на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Новопавлівський напрямок: Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне, Микільське, Урожайне Донецької області, де ворог понад 20 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Ворог тисне на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Бої на ПівдніОріхівський напрямок: ворог 3 рази атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.Херсонський напрямок: ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби противник здійснив 7 безуспішних атак позицій наших військ.На Півночі ситуація без змін На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *