У Харкові після атаки “Шахедів” спалахнула нафтобаза: Терехов розповів, чи лишається загроза

Мер Харкова Ігор Терехов розповів про загрози через пожежу на нафтобазі після удару “Шахедами” / Колаж 24 каналу (ДСНС і телеграм Ігоря Терехова)

Окупанти вкотре атакували “Шахедами” Харків і Харківщину ввечері 9 лютого. Внаслідок влучання в нафтобазу вогонь поширився по сусідніх будинках. Мер Харкова Ігор Терехов окреслив, яка зараз загроза для місцевих мешканців.

Про це харківський міський голова розповів у ефірі загальнонаціонального телемарафону. Терехов зауважив, що ця нафтобаза розташовується поблизу житлового мікрорайону.

Чи є зараз загроза для місцевих мешканців

За словами міського голови Харкова, станом на вечір на місці працювали співробітники ДСНС і продовжували локалізувати наслідки займання.

Але зараз місцевим мешканцям нічого не загрожує. Повторного загоряння, скоріше за все, не буде,
– наголосив Терехов.

Також він додав, що від нафтобази фактично нічого не лишилося. Там немає палива, бо воно все згоріло.

Водночас мер Харкова зауважив, що ця нафтобаза була приватною, і жодного стосунку до військових не мала. Щодо дефіциту пального, то в місті поки перебоїв немає.

Люди згоріли живцем і будинки у вогні: головне про удар “Шахедами” по Харкову 9 лютого

  • Ввечері 9 лютого росіяни атакували Харків і область дронами-камікадзе. В обласному центрі три “Шахеди” влучили в нафтобазу, внаслідок чого згоріли 15 приватних будинків.
  • Крім того, у смертельній вогняній пастці опинилися 7 людей. Зокрема, загинули 3 дитини: 4 і 7 років та немовля, якому приблизно 6 місяців.
  • Серед жертв родина прокурорки Ольги Путяніної. Вона разом з дітьми намагалася врятуватися у ванній – увесь час жінка притискала немовля до грудей. На жаль, їх не вдалося врятувати. Їхні тіла так сильно обгоріли – майже перетворилися на попіл – що немовля на місці опізнати було неможливим.
  • Також загинула літня пара – паралізований чоловік і жінка з інвалідністю. Загиблому чоловіку було 66 років, загиблій жінці – 65-років.
  • У Харкові 11 лютого оголосили Днем жалоби за загиблими внаслідок цього удару.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *