У Росії скиглять, що ЗСУ “за 35 секунд” знищили цілу колону окупантів під Синьківкою: відео

Окупанти гинуть, наступаючи на Синьківку / Колаж 24 Каналу

Напередодні у мережі опублікували відео, на якому видно, як російські окупанти у спробах атакувати Синьківку Харківської області втрачають техніку та особовий склад. Російські військкори бідкаються, що це трапилось “за 35 секунд”.

Попри шалені втрати, російські окупанти продовжують спроби атак на Куп’янському напрямку. Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський розповів, що росіяни втратили до 10 одиниць техніки та десятки солдатів.

Що відомо про втрати окупантів під Синьківкою

Ранковий штурм (28 грудня – 24 Канал) російськими окупантами населеного пункту Синьківка,
– написав Сирський, опублікувавши відповідне відео.

За його даними, в результаті атаки ворог втратив:

  • 1 танк;
  • 3 бойові машини піхоти;
  • 30 окупантів.

Окрім того, ще 1 танк пошкоджено та 10 ворогів зазнали поранень.

Відомо, що такого результату досягли спільною роботою 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого та 30 окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького.

По ворогу успішно відпрацювали наші військові: дивіться відео

Як ЗСУ потужно ліквідували ворога під Синьківкою: дивіться відео

Як “палає” в окупантів

У росіян почалась істерика через атаку на їхній особовий склад та техніку під Синьківкою. Зокрема, один з російських пропагандистів поскаржився, що наші військові впоралися “за 35 секунд”. Зокрема, вони знищили 4 бронемашини, а точніше – два танки (один із тралом) і дві бойові машини піхоти росіян.

“Чесно кажучи, вже зовсім незрозуміло, що там відбувається”, – заявив пропагандист.

Та згодом він допис відредагував та повідомив додаткову інформацію, що, мовляв, невідомо, чи у районі Синьківки закріпилися ЗСУ, проте там вони взяли в полон декілька російських окупантів.

Пропагандисти бідкаються через ситуацію під Синьківкою

Втрати ворога на фронті: коротко

  • Станом на ранок 29 грудня у Генштабі повідомили, що окупанти втратили на фронті тільки за останню добу 850 одиниць особового складу. З 24 лютого 2022 року вороги втратили 357 520 ворожих бійців.
  • Окрім того, вражають втрати ворога у техніці. Росія залишила на війні в Україні вже 5 953 танків, 11 033 бойових броньованих машин, 620 засобів ППО, 329 літаків, 324 гелікоптери, один підводний човен, 23 кораблі та багато іншої техніки.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *