У селі Шегині на кордоні перекривали рух: яка ситуація зараз

У селі Шегині перекрили рух / Колаж 24 Каналу

У селі Шегині перекритий рух. У поліції звернулись до українців із проханням.

У селі на Львівщині, у якому розташований один із контрольно-пропускних пунктів, тимчасово перекривали рух. Проїзд тимчасово був неможливий.

У поліції звернулись до українцівОновлення! Станом на 9:48 проїзд знову відновили.

Патрульна поліція Львівської області зверталась до українців із важливим проханням, пов’язаним із перекриттям руху в селі Шегині.

Врахуйте цю інформацію та оберіть для себе інший маршрут руху,
– мовилось в повідомленні.

Причину перекриття не уточнили. На фото видно, що там формувалась певна черга. На місці працювали представники патрульної поліції Львівської області.

Рух у селі Шегині на кордоні перекритий / Фото патрульної поліції Львівщини

Блокаду кордону на КПП “Шегині” призупиняли

  • Польські перевізники блокують кордон уже доволі довго. Однак 23 грудня стало відомо, що вони припинили протест на одному із пропускних пунктів. Віцеміністр Міністерства аграрної політики Міхал Колодзейчак розповів, що протести польських фермерів на пункті пропуску “Шегині – Медика” було призупинено. Новий уряд Польщі вів перемовини.
  • У протестувальників були певні вимоги. Вони хочуть якнайшвидшої реалізації трьох побажань: дотації на закупівлю кукурудзи, збереження сільськогосподарського податку на рівні цього року та продовження кредитів ліквідності.
  • Протестувальники біля КПП “Дорогуськ” заявили, що будуть блокувати пропускний пункт на Різдво та навіть посилять його. Вони пропускали одну вантажівку на три години замість трьох щогодини.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *