У Севастополі вранці прогримів потужний вибух: окупанти жалілися на “атаку безекіпажним катером”

У Севастополі 30 грудня пролунали потужні вибухи / Колаж 24 Каналу

На тимчасово окупованих територіях України росіянам ніколи не буває добре. У місті Севастополь на анексованому Кримському півострові вранці 30 грудня пролунали потужні вибухи.

Зрештою окупанти зазначили, що місто буцімто атакував “безекіпажний катер”. Водночас доказів своїх слів росіяни, як завжди, так і не надали.

Севастополь атакував “безекіпажний катер”

Журналісти проєкту “Крим. Реалії” повідомили, що в центральній частині Севастополя близько 9:44 за місцевим часом (8:44 – за київським) пролунав потужний вибух. За словами кореспондента, від вибуху в місті навіть затремтіли вікна.

Спочатку вибухи у тимчасово окупованому місті російська влада жодним чином не коментувала. Однак згодом у міністерстві оборони Росії заявили, що на місто здійснили атаку за допомогою “безекіпажного катера”. У російському міноборони, у пропагандистському дусі, “звинуватили в атаці Україну” й сказали, що морський безпілотник нібито знищив патрульний катер Чорноморського флоту Росії близько 10:00 за місцевим часом.

Згодом так званий окупаційний глава Севастополя Михайло Развожаєв розповів, що морський дрон нібито був знищений за допомогою гелікоптерів за три кілометри від міста. Таким чином росіяни, як завжди, намагаються на ходу вигадувати нові версії сумнівних “атак”.

У Севастополі вже не вперше лунають вибухи

  • Востаннє вибухи у тимчасово окупованому Севастополі лунали 28 грудня. Тоді очевидці повідомляли, про щонайменше 4 вибухи, а російські пропагандисти казали, що нібито збили 2 ворожі безпілотники.
  • До цього тривога у Севастополі лунала 26 грудня. Тоді окупанти ввімкнули сирену, а також застосували табельні засоби маскування, через що по всьому місту чули неприємний запах.
  • Жителі Севастополя також чули вибухи 24 грудня. За словами містян, тоді чули звук, що був схожий на ракету, а після вибуху у будинках затремтіли вікна. Однак жодних деталей стосовно вибухів у місті окупаційна влада так і не повідомила.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *