Дієві способи, як позбутись похмілля. Новини Києва

Після Нового року головний біль — вірний друг і соратник та є дієві способи, як швидко його позбутись.

Новий рік — час для яскравих вечірок та алкоголю. І чим більше алкоголю, тим яскравіше вечірка. А чим яскравіше вечірка, тим більше на ранок болить голова. Видання Life разом із медиками, кухарями та барменами розробили 6 ідеальних методів від похмілля.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Смузі з банану, меду та лимону

Лимонна кислота допоможе вивести шкідливі речовини з організму та нейтралізувати токсини. Банани допоможуть повернути організму калій, а мед слугуватиме ідеальною сполукою для них.

100 мл такого смузі вистачить на цілий день, якщо вживати його раз в 1,5–2 години.

Томатний коктейль

Для цього антипохмільного коктейлю необхідно змішати 200 мл томатного соку, яєчний жовток, перець та сіль. Пити напій потрібно залпом, не розтягуючи на довгий період часу.

Однієї порції такого коктейлю буде достатньо, а от зловживання ним може зашкодити здоров’ю.

Ранкови «олів’є»

Якщо ви подумали про класичний салат із майонезом, то ви помилились. Адже ранкове «олів’є» – це бульйон із відвареної картоплі, петрушки, моркви та селери. Який варять 10 хвилин та готують без солі. Задля антипохмільного ефекту необхідно не лише випити бульйон, а й з’їсти всі овочі. Такий сніданок допоможе швидше вивести токсини з організму.

Класичне «похмелитися»

Задля того, щоби вранці дійсно похмелитися, а не поринути знову в запій, варто змішати 50 мл віскі, 50 мл вершків та дві чайні ложки меду. Усе разом змішати та випити залпом.

Морозиво

Одним із найсмачнішим способом боротьби з похміллям є морозиво. Ванільний пломбір або фруктовий лід спонукають організм переробити токсини, задля того, щоби «побороти холод».

Секс

Бразильські вчені провели експеримент та переконались, що секс на ранок після гулянки — долає похмілля.

Чоловікам допомагали подолати похмілля ендорфін та надлишок тестостерону. А жінки себе почували краще завдяки чоловічому гормону тестостерону та жіночому пролактину.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що в Києві лікарі дали вісім порад тим, хто не хоче погладшати за новорічні свята.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *