У Києві через суху та теплу погоду почали ремонтувати тротуари. Новини Києва

Поточний ремонт тротуарів у Києві цьогоріч розпочався раніше через сприятливі погодні умови.

Про це повідомляє комунальне підприємство «Київавтодор» на своєму сайті.  Роботи тривають вже кілька тижнів. Покриття оновлюють цілими ділянками. Днями завершено роботи на вулиці Дмитрівській поблизу вулиці Бульварно-Кудрявської. Тривають роботи в Дарницькому районі на вулицях Срібнокільській, Княжому Затоні. Ремонти тротуарів проводять і під час середніх ремонтів, які уже розпочались. Так, нове покриття на пішохідних доріжках з’явилось на вулиці Стрітенській.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

На Подолі нині дорожники оновлюють покриття тротуарів на вулиці Сковороди. У Дніпровському районі – на бульварі Верховної Ради, у Голосіївському – на вулиці Ушакова, у Деснянському – на вулиці Кубанської України.

«Новенькі фігурні елементи мощення замість асфальту з’являться на вулиці Володимирській поблизу в’їзду до Софії Київської. Також виконаємо пониження бордюру, встановимо антипаркувальні стовпчики, зону пішохідного переходу облаштуємо тактильною плиткою. Комфорт і безпека пішоходів – пріоритет у нашій роботі», – відзначив в. о. генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» Володимир Гузема.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що у центрі Києва частково перекриють рух.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *